Apeldoorn: groen, cultureel en midden in de natuur

Aan de Loolaan in Apeldoorn, tussen de Grote Kerk en Paleis het Loo, vindt u Signatuur: De Rokade, De Kroon en De Dame. De Rokade wordt al ruim een jaar bewoond, De Kroon is nu in verkoop.


Paleis het loo

Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Sinds 1684 in handen van de koninklijke familie en sinds 1985 opengesteld voor publiek. De ingerichte kamers en zalen laten zien hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. De tuinen van Paleis Het Loo en de omgeving rondom het Paleis lenen zich goed voor prachtige wandelingen!

Beter kan niet. Op 15 minuten loopafstand van Paleis Het Loo en dicht bij de Veluwse natuur. Zeer centraal gelegen tussen Natuurpark Berg & Bos en het prachtige stadscentum van Apeldoorn.

Stadspark Berg & Bos

Apeldoorn staat bekend om haar ruime opzet en groene parken tussen de woonwijken. Stadspark Berg & Bos werkt hier zeker aan mee! Het groene natuurgebied heeft mooie wandelroutes, een speelweide, klimbos, de Apenheul en grenst daarnaast aan één van de mooiste en geliefde woonwijken van Apeldoorn! Vanaf de uitkijktoren is er uitzicht over Berg en Bos en de verre omgeving!

Neem een kijkje op de website van Berg & Bos