Laatste Nieuws


De 5 meest gestelde vragen!

We hebben al veel vragen ontvangen. Daarom hebben we de vijf meest gestelde vragen op een rijtje gezet! Want waar moet u uw auto kwijt? En is er al een Vereniging van Eigenaren opgericht? U leest het hier!

1. Hoe zit het met de parkeerplaatsen?

Per appartement zijn er twee eigen plekken om te parkeren! 

2.Moet ik nu al keuzes maken over meer- en minderwerk?

Dit is nu nog niet noodzakelijk. We bespreken de mogelijkheden uitgebreid na toewijzing van de appartementen .U kunt straks een heerlijk "thuis" creëren!

3. Hoe lang gaat het duren voordat de villa-appartementen opgeleverd worden?

De bouw start in april of mei 2019. Na ongeveer 12 tot 14 maanden krijgt u de sleutel van uw appartement. 


4. Wat gebeurt er als ik niet ingeloot word bij het bouwnummer van mijn keuze?

U kunt meerdere bouwnummers opgeven. Zo maakt u extra kans om in De Kroon te wonen.

5. Is er al een Vereniging van Eigenaren?

Nee, die is er nog niet. De Vereniging van Eigenaren dat bent u zelf, als bewoners. De notaris verricht al wel het nodige voorwerk, zodat de Vereniging straks goed van start kan gaan. 

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op met Reinders: 055 - 555 5555.

Wilt u uw inschrijfformulier inleveren? Tot 7 november kunt u uw formulier inleveren bij Gietema Wevers Notarissen. 

Inschrijven kan nog tot 7 november!

Stijlvol wonen in Apeldoorn? Inschrijven kan nog tot 7 november! 

U schrijft zich in door uw formulier in te leveren bij Gietema Wevers Notarissen

Nog 7 dagen om u in te schrijven!

Wilt u wonen in een van de 13 appartementen in De Kroon? Lever dan uw inschrijvingsformulier uiterlijk 7 november om 12:00 uur in bij Gietema Wevers Notarissen! Het formulier vindt u hier: https://signatuurloolaan.nl/…/Inschrijfformulier%20De%20Kro…
Vragen over de verkoop? Stel ze aan Reinders Makelaars!

We zijn gestart!

Vorige week vrijdag hebben wij een succesvolle start verkoop gehad van de dertien appartementen in De Kroon. Hier kon u alvast uw vragen stellen, informatie ophalen en het inschrijfformulier meenemen. Was het niet mogelijk om hier bij te zijn? U kunt alle verkoopinformatie vinden op onze website: Verkoopinformatie

Het inleveren van uw formulier kan tot 12:00 uur op 7 november bij Gietema Wevers Notarissen aan de Prins Willem Alexanderlaan 717 in Apeldoorn . 's Middags vindt de loting en toewijzing plaats. Natuurlijk kan het zijn dat u nog vragen hebt. Reinders Makelaars beantwoordt deze vragen graag. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 055 - 555 5555. 

 

Verkoopbrochure

De verkoopbrochure is klaar! In de brochure vindt u alle informatie over de appartementen in De Kroon. U kunt de verkoopbrochure downloaden via deze link: Verkoopbrochure Signatuur De Kroon.

De verkoop is gestart!

Vandaag zijn we officieel in verkoop met deze 13 prachtige luxe villa appartementen. Kom 19 oktober van 14 uur tot 17 uur naar restaurant de Bon Vivant: Loolaan 42 in Apeldoorn!

Verkoopdocumentatie online

De overige verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving e.d. én de brochure zijn nu op deze website beschikbaar. Klik hier om deze bestanden te downloaden.