Laatste Nieuws


De start-bouw-flessen Signatuur De Kroon ontkurkt!

Op vrijdag 21 juni hebben we geproost met de kopers van Signatuur De Kroon op de start van de bouw. Een gezellige en informele middag waar ook wethouder Nathan Stukker van de gemeente Apeldoorn bij aanwezig was. 

Er zijn nog maar twee appartementen te koop.

Wij gaan hier bouwen!

Aan de Loolaan in Apeldoorn is de bouwput voor het appartementengebouw De Kroon ontgraven. Nu gaat Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn starten met de bouw van het veelbelovende Signatuur De Kroon!

De keldervloer wordt deze week gestort en begin mei ligt de begane grond erop.

Wanneer alles volgens planning verloopt bereiken we voor de Kerstdagen van dit jaar het hoogste punt van Signatuur.

Kijk op Facebook voor de nieuwste foto's.

Er is beweging op Signatuur's bouwplaats ...

De lente kriebelt bij Signatuur De Kroon ... Er is beweging op de bouwplaats.

De eerste bouwketens zijn geplaatst en de collega's van Ter Steege zijn druk bezig om de bouwplaats in te richten. De start van de bouw laat niet lang meer op zich wachten.

De bouwmannen staan te trappelen, het mooie weer staat voor de deur ... Er gaat een prachtig project gerealiseerd worden. Begin april starten wij met de fundering!

Nog 6 prachtige villa appartementen te koop!

Welke woning past het beste bij u ? Klik op de bouwnummers voor de verkoopinformatie van de beschikbare appartementen.

Bouwnummer 1          Bouwnummer 2

Bouwnummer 3          Bouwnummer 7 

Bouwnummer 9          Bouwnummer 11

We zijn gestart!

Vorige week vrijdag hebben wij een succesvolle start verkoop gehad van de dertien appartementen in De Kroon. Op deze dag kon u uw vragen stellen, informatie ophalen en het inschrijfformulier meenemen. Was het niet mogelijk om hier bij te zijn? U kunt alle verkoopinformatie vinden op onze website: Verkoopinformatie

Mocht u nog vragen hebben? Reinders Makelaars beantwoordt deze vragen graag. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 055 - 555 5555. 

Verkoopbrochure

De verkoopbrochure is klaar! In de brochure vindt u alle informatie over de appartementen in De Kroon. U kunt de verkoopbrochure openen via deze link: Verkoopbrochure Signatuur De Kroon.

De verkoop is gestart!

Vandaag zijn we officieel in verkoop met deze 13 prachtige luxe villa appartementen. Kom 19 oktober van 14 uur tot 17 uur naar restaurant de Bon Vivant: Loolaan 42 in Apeldoorn!

Verkoopdocumentatie online

De overige verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving e.d. én de brochure zijn nu op deze website beschikbaar. Klik hier om deze bestanden te downloaden.